x

Spijkerman Evenementenverhuur

Spijkerman evenementenverhuur is specialist in de verhuur van tenten, inrichting  en facilitaire voorzieningen met een tijdelijk karakter.

De kracht van Spijkerman is het turn-key opleveren van projecten. Aan een bestaande locatie of een door ons te plaatsen Alu-paviljoen kan door vloer-, wand- en plafondstofferingen een compleet andere functie worden gegeven. Pagodetenten kunnen daarbij fungeren als catering- en/of entreetent.

Door de grote aantallen en diversiteit van meubilair, porselein, glaswerk en bestek kunnen er veel verschillende stijlen worden gecreëerd. Met het doorvoeren van de bedrijfskleur in stoffering en meubilair kan aan elke inrichting een uniek eigen karakter worden gegeven.

We zijn in staat een mobiele keuken in te richten met een frontcooking, combisteamer en mobiele vaatwasser. Door deze professionele grootkeukenapparatuur kan in een zeer kort tijdsbestek voor een groot aantal personen worden gekookt. Bij onze totaal benadering hoort ook alle facilitaire voorzieningen zoals aggregaten, stroomvoorziening, toiletvoorziening, douches, lichtvoorziening etc.

Spijkerman evenementenverhuur is uw sparring partner voor elk bedrijfsfeest, particulierfeest, beurspresentatie en evenement.

“De uitdaging in de evenementenbranche is niet om in te spelen op trends in de markt maar om erop vooruit te lopen”, aldus Carlo Spijkerman.

Bekijk de website: www.spijkerman.eu

 

Betrokken worden bij Curacao Culinair? Neem contact op

Volg ons:

Luister live naar Dolfijn FM

Kies uw taal

x