x

Acqua Panna & S.Pellegrino

S. Pellegrino en Acqua Panna staan bekend als fijne tafelwaters op tafels over de hele wereld, zowel in de meest gerenommeerde restaurants als thuis. Ze brengen hulde aan lekker eten en lifestyle, en dragen bij aan de smaakbelevenis van lekker eten. Beide merken genieten alom waardering bij prominente figuren uit de gastronomische wereld. Deze twee historische Italiaanse klassiekers hebben hun succes te danken aan hun aantrekkelijke waarden en elegante smaakbalans.

S.Pellegrino is een elegant, buitengewoon aangenaam en fantastisch water dankzij de persistente pareling en het frisse boeket dat een beeld van rotsen en met sneeuw bedekte aarde oproept. S.Pellegrino belichaamt de zuivere Italiaanse hang naar gezelligheid en samenzijn, naar samen eten, waardoor het perfect past in de betere keuken. Dankzij zijn frisheid, goede smaak en geur maakt S.Pellegrino van elke maaltijd een feest. Het is een water dat zeer goed harmonieert met eten en andere dranken, waardoor het elke gastronomische ervaring compleet maakt.

Lekker eten is een ode aan de goede smaak: de beste restaurants, de lekkerste gerechten, de beste smaken en hun mooiste combinaties. S.Pellegrino, dat synoniem staat voor lekker eten en wijncultuur, is het bruisende mineraalwater bij uitstek, door internationale sommeliers, chefs en kenners erkend als een superieur product. Dit bruisende water met zijn fijne bubbels wordt geassocieerd met de meest betrouwbare en beroemde hotel-en restaurantgidsen en succesvolste gastronomische evenementen van de wereld en wordt de laatste 100 jaar in alle grote wereldsteden geserveerd aan de beste tafels.

Bekijk de website: S.Pellegrino

Betrokken worden bij Curacao Culinair? Neem contact op

Volg ons:

Luister live naar Dolfijn FM

Kies uw taal

x