x

Info & Tickets

Wanneer is Curaçao Culinair?

Curaçao Culinair vindt plaats op 3 en 4 april 2020.
Openingstijden:
vrijdag 3 april    17.00 – 00.00 uur
zaterdag 4 april 17.00 – 00.00 uur

Waar vindt Curaçao Culinair plaats?
Curaçao Culinair 2020 vindt plaats bij Landhuis Chobolobo en ligt centraal gelegen op Curaçao in Saliña (Elias R. A. Moreno Boulevard in Saliña Ariba, Willemstad – Curaçao). Dit prachtige landhuis bevindt zich op een sfeervolle locatie met voldoende parkeergelegenheid rondom het terrein. U kunt parkeren bij MCB in Salina, dit is tegenover Curacao Culinair.

Waar vindt Curaçao Culinair plaats? Voor wie is Curaçao Culinair?
Curaçao Culinair is toegankelijk voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt, mits in bezit van een geldig toegangsbewijs.

Tickets
Tickets zijn te koop vanaf 1 maart voor Nafl. 30,- via Tibbaa.

Klik hier voor online ticket verkoop.

Tickets zijn ook verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten: Funmiles, Mensing’s Caminada, Van den Tweel Supermarket Jan Thiel en Zeelandia, Bruna, Madero Lifestyle Boutique, 24 uur uit de muur, Beep Beep Rio Canario en Marie Pampoen en Bottles.

Tokens

Bij alle deelnemende restaurants en aan de bar kan (alleen) betaald worden met Curaçao Culinair tokens. Deze tokens zijn verkrijgbaar bij de kassa op het evenemententerrein voor 5 Nafl. per stuk. Deze kunnen door midden gebroken worden zodat de prijzen van gerechten en dranken ook met 2,50 Nafl. verhoogd kunnen worden.

Swipe met je Fun Miles pas en koop je tokens met Fun Miles korting!

10,- Nafl. = 500 Miles

15,- Nafl. = 750 Miles

25,- Nafl. = 1250 Miles

50,- Nafl. = 2500 Miles

75,- Nafl. = 3750 Miles

100,- Nafl. = 5000 Miles

Pin & contant
Naast dat er natuurlijk met contant geld tokens gekocht kunnen worden, kan er bij de kassa’s ook gepind worden. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar betalingen met pin, voor uw en onze veiligheid.

Leeftijd
Curaçao Culinair is toegankelijk voor alle leeftijden. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van hun ouders/verzorgers. Voor de minderjarigen geld dat deelname aan en betreding van de ruimte op eigen risico blijft van de ouders/verzorgers.

Foto’s
Door aanwezig te zijn op Curaçao Culinair geeft u automatisch toestemming dat de foto’s, die tijdens het event worden gemaakt, gebruikt mogen worden door de organisatie.
Bent u een professionele fotograaf en wilt u ook graag komen foto’s maken? Meld u dan aan via Curaçao Culinair

EHBO
Er is een EHBO post aanwezig.

Betrokken worden bij Curacao Culinair? Neem contact op

Volg ons:

Luister live naar Dolfijn FM

Kies uw taal

x