x

Kokomo Beach

Kokomo Beach Curacao is een familiebedrijf dat zijn deuren opende in juni 2011 aan de unieke en natuurlijke Vaersenbaai. Kokomo heeft een ‘surfers look’ met alle faciliteiten die je van een hedendaagse beach club mag verwachten. Het is de ideale plek om een hele dag te vertoeven, geniet van de onderwaterwereld en de mooiste zonsondergangen die Curaçao te bieden heeft.
Culinair gezien heeft Kokomo Beach de afgelopen jaren enorme stappen gemaakt. Het steeds populairder wordende diner is stilaan aan het uitgroeien tot een begrip op het eiland. De ambitieuze chefs werken uitsluitend met de beste lokale en internationale producten. De ‘Pasta Tartufo’ die aan tafel wordt bereid is 1 van de dinner high-lights, de kaart is een unieke combinatie van lokale en internationale gerechten. Ook zal u telkens de typische seizoensgebonden gerechten uit Europa bij hen vinden.

Kokomo Beach is een bijzondere ervaring op Curaçao waar je simpelweg geweest moet zijn, en een foto op de ‘Kokomo-swing’ in het water is een must-do ?.

Bezoek hun Facebook pagina voor meer info: facebook.com/kokomocuracao

 

 

Betrokken worden bij Curacao Culinair? Neem contact op

Volg ons:

Luister live naar Dolfijn FM

Kies uw taal

x