x

Baoase Culinary Beach Restaurant

Baoase Culinary Beach Restaurant is een exclusief culinair restaurant op Curaçao. U wordt verwelkomd in een paradijselijke ambiance. Laat u door de top chef-kok Rene Klop en zijn professionele team verbazen met zijn ontwerpen, textuur en smaak! Baoase biedt een unieke eetervaring op een privéstrand. Niets bij Baoase gebeurt toevallig. Elk detail is verzorgd en doordacht. Omgeven door een mix van Caribische beauty met Aziatische elegantie is Baoase Beach Restaurant de perfecte keuze voor uw speciale avond.

Executive Chef Baoase Culinary Beach Restaurant – René Klop
“Frans/internationale keuken met een Aziatisch tintje”
Rene ontwikkelde zijn passie voor de Franse keuken, terwijl hij werkte voor het Michelin-ster restaurant La Rive in het Intercontinental (Amstel) Hotel in Amsterdam. De geboren Nederlandse chef-kok staat bekend om zijn bijzondere kookstijl, die het best kan worden gekarakteriseerd als Frans-International met een Aziatisch tintje. Food-liefhebbers die op vakantie zijn of op het eiland wonen waarderen zijn culinaire creaties zeer en door de jaren heen heeft hij gekookt voor verschillende internationale en Caribische beroemdheden.

Bent u een food-lover met een voorkeur voor een heerlijk diner? Laat u verrassen en inspireren door het beste restaurant van Curaçao, Baoase Culinary Beach Restaurant.

Bekijk de website: www.baoase.com

Betrokken worden bij Curacao Culinair? Neem contact op

Volg ons:

Luister live naar Dolfijn FM

Kies uw taal

x